FANDOM


Howdy howdy howdy, wikialaiset!

Olemme tänä päivänä (tuut-tuut!) hyppäämässä mobiilijunaan. Meillä on jaettavana uutisia mobiilisovelluksista ja niiden ominaisuuksista. Ja hyvänen aika sentään miten uskomattoman suosittuja nämä sovellukset ovat.

Wikia julkaisi viisi ensimmäistä yhteisösovellusta marraskuussa 2013. Yksinkertainen lähtökohta: wikialaiset tuottavat korkealaatuista, kiinnostavaa sisältöä, ja sovellukset ovat hyvä tapa kerätä ja järjestellä sisältöä katsojien nähtäväksi. Siitä lähtien olemme julkaisseet yli 100 iOS-sovellusta ja yli 80 Android-sovellusta, eikä loppua näy. Yhdessä nämä sovellukset ovat ylittäneet miljoonaan kuukausittain aktiivisen käyttäjän rajan kuukausia sitten. Kaikilla mittareilla, ne ovat uskomattomia lukuja, sekä kolme hurraata mobiilisovellustiimillemme ja heidän uskomattomille tuotteilleen, kuten myös teille, wikialaisille jotka luovat uskomatonta sisältöä yhteisösovellusten käytettäväksi!

Kuten useimmat Wikian toiminnoista, yhteisösovellukset ovat käyttäjien tehostamia, mikä tarkoittaa, että ylläpitäjällä on valta siitä miltä se näyttää etusivulla muille käyttäjille. Tiedät paremmin kuin kukaan, että mikä on yhteisössäsi ajankohtaista ja suosittua, joten jos wikiallasi on yhteisösovellus -- Katson juuri teidän yhteisöänne, Man Men! Teitä myös, GoT! – vieraile jo etukäteen ja useasti Toiminnot:CuratedContent ja pitääksesi yllä katsojien mielenkiintoa. Sinulla on uskomatonta sisältöä ja tämä on hyvä tilaisuus esitellä sitä.

Sovelluksemme ovat aina kehityksessä, ja iso päivitys mukanaan kourallinen uusia toimintoja on juuri laskeutunut App Storeen ja Google Play -sovelluskauppaan. Sovelluksen etusivu on muokattu muotoon:

Mlpmainpage

Navigointi on suunniteltu täysin uudestaan, mukaan lukien tunnistenäkymä iOS:lle ja navigointilaatikko Androidille. Lisäsimme “Yhteisöt” -tunnisteen, jotta ihmiset voivat siirtyä wikiasta wikiaan saumattomasti, mutta suosittu uusi tunniste on “Satunnainen” -tunniste iOS-sovelluksille, koska se antaa mahdollisuuden näyttää pähkinältä kun ravistaa puhelinta julkisesti.

Random

Entäs näiden päivitysten hienoin uusi ominaisuus? Tuki tableteille on nyt paikallistettu!

Image (3)

Lataa sovellus yhteisöllesi ja kerro mitä ajattelet siitä! Olermme työstäneet näitä sovelluksia ahkerasti, mutta tiedämme, että on vielä monta muutakin yhteisöä, joihin ne sopisivat. Jos uskot omasi olevan yksi niistä, jätä kommentti alapuolell tai lähetä a submission via Toiminnot:Contact, Attn:Ducksoup. I can’t make promises about release, but I can guarantee that I’ll go make your case to the mobile app product manager.

Kysymyksiä? Kommentteja? Olen täällä vastatakseni niihin!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki