FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Tulemme korjaamaan keskustelusivujen muokkauspainikkeen sijainnin, joka oli vihreellisesti, vähentäen saatavilla olevaa sisältötilaa.
  • Rikkiläinen 'kirjaudu sisään' -linkki anonyymeille käyttäjille joidenkin kielten artikkelikommenteissa tullaan korjaamaan.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Tulemme pian päivitämään Twitter-aikajanojen upotusmenetelmää yhteisössäsi - pidä ohjesivua silmällä tulevan päivityksen varalta. Aiemmin upotettujen aikajanojen pitäisi toimia normaalisti.

Tiedossa olevat ongelmat

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.