FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

Näppäinpikavalintoihin tulee uusia ominaisuuksia. Ei enää vouhotusta valintanäppäinten kanssa - painamalla yksinkertaisesti yhtä kirjainnäppäimistä pääset sinne minne haluat. Voit myös suodattaa luettelon erikoistoiminnoista ja -sivuista käyttämällä suodatusluetteloa.

Lisää yksityiskohtia löytyy tältä ohjesivulta tai näppäilemällä '?'. Jos haluat antaa palautetta tästä ominaisuudesta, lähetä se sivun Toiminnot:Contact/feedback kautta!

Huomautus: jos pidät valmiiksi olemassa olevista näppäinpikavalinnoista, ne tulevat pysymään saatavilla.

Korjattuja bugeja

  • Virhe, jonka seurauksena joihinkin artikkeleihin ilmestyi koodi data-portable="false", tullaan korjaamaan.
  • Ongelma, joka esti joidenkin tietojen (kuten syntymäpäivän) poistamisen käyttäjäprofiilista, tullaan korjaamaan.
  • Syy pitkäkestoiseen ongelmaan, jonka seurauksena jotkut sivut näkyivät väliaikaisesti tyhjinä, on havaittu ja korjattu viime viikolla. Jos vastaavaa esiintyy vielä, ilmoita meille.
  • Ongelma, jonka seurauksena ylimääräinen '/Wiki/' ilmestyi kieltenvälisiin linkkeihin, korjattiin viime viikonloppuna.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Kieltenväliset linkit eivät enää muuta merkkejä ':' ja '/' rumiksi koodiversioiksi (kuten '%3A'). Paremmat URL-osoitteet on saatu toteutettua!

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.