FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugejaMuokkaa

  • Tulemme korjaamaan ongelmatilanteen, jossa sen käytäjän nimi, jonka poisti viestiketjun keskustelupalstalta, ei näytetä tietyn käyttäjät julkaisemien viestien luettelossa.

Muut merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Tänään otamme käyttöön Fandomiin liittyvän sisältöalatunnisteen englanninkielisten artikkeleiden pohjalle. Näytettävää sisältöä tukee uusi algoritmi voi vaihdella jokaisen käyttäjän välillä. Uusi komponentti wiki-valokeiloille tässä alatunnisteessa on työn alla ja tullaan lisäämään lähitulevaisuudessa.
  • Keskustelupalstan oivallukset tulevat luetelemaan tarkemman määrän käyttäjiä, joilla on suuri määrä kirjoitettuja viestejä, sen sijaan, että näytettäisiin vain "999+ viestiä".
  • Sallimme juuri yksinkertaisen mobiilirakenteen tiedoston kuvaussivuille.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.