FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä FANDOMin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugejaMuokkaa

  • Tulemme korjaamaan ongelmatilanteen, jonka seurauksena isvut latautuva joillekin käyttäjille hitaammin, odottaen sivun 'api.fandommetrics.com' latautumista.

Merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Blogiartikkelit näkyvät nyt myös mobiilirakenteella, sen sijaan, että koko sivuston rakenne muutettaisiin väkisin. (Huomautus: kun lisäät kommentin, sinut ohjataan silti täysirakenteiselle sivulle.)
  • Keskustelupalstalla verkkokäyttäjille tulee sisällön raportointia yrittäessä dialogi, joka kysyy haluavatko he todella raportoida sisällöstä. Tämä heijastaa dialogia, joka näkyy jo Android-sovellusten käyttäjille, ja on tarkoitettu estämään vahingossa tehty raportoitu.
  • Olemme juuri turvallisuusyistä luopuneet TLS 1.0- ja TLS 1.1-tuen turvayhteyksistä, korkeamman tason enkryptauksen toimeenpanemiseksi. Muutoksen ei pitäisi vaikuttaa moderneihin selaimiin - mutta jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään tai katsoa kuvia, varmista, että selaimesi on ajan tasalla!
  • Jatkamme osittain joidenkin käyttäjätilien uudelleennimeämisprosessia. Olemme havainneet ajankohdan, jossa uudelleenimeämisprosessi ei ollut täysin valmis, joten teemme tämän varmistaaksemme, että tilit ovat luokiteltu.
  • Jatkamma yhä koodikantamme kevät siivousta. Nnämä muutokset eivät kuitenkaan vaikuta käyttäjiin. Mutta jos havaitset tämän päivityksen jälkeen, ota yhteyttä!

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.