FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugejaMuokkaa

  • Olemme juuri korjanneet ongelmatilanteen, jossa 'Prompt me when entering a blank edit summary' -asetus aiheutti ongelmia, kun sivuja luotiin visuaalisella muokkaimella.
  • Korjasimme juuri ongelmatilanteen, jossa tunnisteilla varustetut kuvat kannettavissa tietolaatikoissa eivät käyttäytyneet oikein.

Muut merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Kun muokkaat tietolaatikkoa visuaalisella muokkaimella, kuvasyötteet takaavat nyt suoran pääsyn kuvanmuokkaustyökaluun.

Tiedossa olevat ongelmatMuokkaa

  • Raporoidut keskusteluviestit posts eivät enää näytä raportoineiden käyttäjien nimiä.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.