FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Kuratoidulla etusivulla, ei toisinaan ollut mahdollista lisätä osioon kuudetta luokkaa. Tämä korjaus on jo voimassa.
  • Kannettavien tietolaatikoiden kuvat tullaan priorisoimaan, kun artikkeleita jaetaan sosiaalisen median kautta.
  • Tekstikentät Facebook-laatikoissa/laajennuksissa ovat nyt paikallistettu käyttäjän kieliasetusten mukaan (tai wikian sisältökielen mukaan niille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään).
  • Sisäänkirjautuminen Yhteisöwikin kansainvälisissä versioissa ei enää lähetä tyhjälle sivulle.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Olemme juuri esitelleet paikallisen tuen Weibo-widgeteille (suosittuja kiinalaisten käyttäjien keskuudessa). Tämä on jo saatavilla - tarkista yksityiskohdat kiinalaiselta ohjesivulta!
  • Yhteisöihin, joissa on uusi JavaScriptin arviointiprosessi on saliittu, tulemme lisäämää erikoisen toimintosivun - Toiminnot:JSPages - jolla käyttäjät voivat jäljittää JS-sivujensa kokonaisstatuksen.
  • Esittelemme uuden Toiminnot:Contact -lomakkeen turvallisuusongelmien raportointia varten.

Tiedossa olevat ongelmat

  • Joidenkin käyttäjien sähköpostiosoitteet ovat toistuvasti tulossa vahvistamattomiksi. Useimmissa tapauksissa nämä ovat Yahoon sähköpostiosoitteita. Tutkimme sekä perussyytä että nopea ratkaisuja vahvistamattomuuksien pysäyttämiseksi.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki