FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

 • Rakastamme faniavustajiamme, ja koska on ystävänpäivä, vaikuttaa sopivalta ilmoittaa, että heillä on erityiset profiilisivut, joissa on näytteitä heidän kaikesta sisällöstään! Katso esimerkki täältä: http://fandom.wikia.com/u/Technobliterator

Korjattuja bugeja

 • Tulemme korjaamaan tapauksen, jossa osa wikitekstistä ei tule heti näkyviin viestiseinän viestiä muokatessa. Olemme työstäneet myös muutamia taustaparannuksia viestiseinään ja foorumiin suorituskyvyn tehostamiseksi ja virheiden lähteiden eliminoimiseksi.

Muut merkittävät muutokset

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

 • Mobiiliversiot luokkasivuista saavat uuden ulkomuodon, suosittujen sivujen näkyessä luettelon yläosassa.
 • Muutama vanha ominaisuus ja testi poistuu tämän päivityksen myötä:
  • Kuten aiemmin ilmoitettiin, Top 10 -listat poistetaan Fandomista kokonaan. Jos yhteisösi käytti aiemmin tätä työkalua ja haluaisit tallentaa sisällön, tee oitis suunnitelma listan siirtämiseksi manuaalisesti. Lisätietoa päätöksestä löydät täältä.
  • Poistamme 'viimeisimmän toiminnan' mobiilirakenteesta, koska sitä käytettiin harvoin. (Huomautus: tämä on erillinen versio Viimeisin toiminta -ominaisuuden pöytäkoneversiosta.)
  • Lopetamme testin, jossa muokkausyhteenveto on mahdollista jättää väliin kun sivuja luodaan visuaalisella muokkaimella, koska sillä ei näyttänyt olevan positiivisia vaikutuksia sivunluomisprosessin käyttäytymiseen.
  • Lopuksi, 'eksistentiaalinen' mainostyyppi tullaan poistamaan - tämä näyttäytyy, kun klikkaa wikin ulkoisia linkkejä.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki