FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Ongelma, joka aiheutti joidenkin tervehtijän asetusten jäävän huomioimatta, tullaan korjaamaan. Huomaa, että tutkimme parhaillaan tämän työkalun merkitävämpiä ongelmia, jotka toivomme voivan ratkaista pian.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Teemme säätöjä käyttäjätilin vahvistuksen käyttäytymiseen niin, että sen pitäisi auttaa estämään käyttäjiä vahvistamasta tiliään useita kertoja uudelleen.
  • 'Wikia saatavilla kielelläsi' -huomautus huomautus on nyt älykkäämpi, nyt se ottaa huomioon artikkelin kieltenväliset linkit.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki