Fandom

Suomen Wikia

Käyttäjän blogi:CAJH/Tekninen päivitys: 15. helmikuuta 2017

Suomi
Kommenttia0

Tekninen päivitys: 15. helmikuuta 2017

CAJH 16. helmikuuta 2017 Käyttäjän blogi:CAJH

Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Korjasimme juuri ongelmatilanteen, joka esti päivittämästä käyttäjätilin sähköpostiosoitetta.

Muut merkittävät muutokset

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Poistamme juuri esitellyn rajauksen siivun siirtämisestä nimiavaruudelle tai pois nimiavaruudesta 'Käyttäjän blogi'.
  • Keskustelupalstan viestit vaativat vastedes aina otsikon määrittelemisen. Vaatimukset ovat jo nähtävillä yhteisösovelluksissa ja tullaan ottamaan käyttöön myös keskustelupalstan verkkoversiossa.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki