FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudetMuokkaa

Korjattuja bugejaMuokkaa

  • Asetukset, murtunut alaotsikko, joka näkyy ylläpitäjille, tullaan korjaamaan.
  • Ongelma, jonka seurauksena käyttäjän kunniamerkit keskustelupalstalla ovat ensimmäisellä latauksella näkymättömät, tullaan korjaamaan.

Muut merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Wikeille, joilla on yhteisösovellus, on sähköpstialatunnisteissa linkit noihin sovelluksiin. Muissa wikeissä, nämä linkit vievät Fandomin sovelluskauppa sijaintiin paikallisella kielelläsi.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.