FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudetMuokkaa

Right-rail-wiki-modernization

The new style for the Wiki Activity module.

  • Useida oikean laidan moduuleja tullaan suunnittelemaan uudelleen osana wikien modernisointia. Näihin kuuluvat myös tiimeisin toiminta, trendikkäät Fandom-artikkelit, wiki-sivujen chat, foorumin toiminta ja aiheeseen liittyvät ketjut foorumisivuilla. Tulevaisuudessa tullaan lisäämään lisää moduuleja.
    • Wikit, joissa moduulit ovat mukautettuja saattavat tarvita päivitystä CSS:ään ja JavaScriptiin tätä uutta suunnittelua varten. Uudet moduulit käyttävät koodia .rail-module koodin .module sijasta. Tarkempia yksityiskohtia löytyy sivulta http://report.wikia.net.

Korjattuja bugejaMuokkaa

  • Korjasimme juuri rikkinäisen käyttäjäprofiililinkin mobiiliulkoasulla.

Muut merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Varmistaakseen, että tekstin määrä ei ylitä saatavilla olevaa tilaa, keskusteluilmoitukset sanovat nyt "99+" aina kun ilmoituksia on enemmän kuin 99.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.