FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Olemme korjanneet ongelman, jossa osa SVG-tiedostotyypin kuvista ei näy kunnolla. Tämä korjaus on jo voimassa.
    • Tämä korjaus kumottiin, joidenkin tahattomien sivuvaikutusten vuoksi. Työstämme parempaa korjaustapaa.
  • Ongelma, joka aiheutti 'sivunnimen' tekstin vääristymisen tietyissä tapauksissa on korjattu. Tämä korjaus on jo voimassa.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Tulemme testaamaan toimintoa, jossa muutamat yhteisöt, jotka auttavat käyttäjiä pääsemään tiettyyn artikkeliin, kun ulkoisilta sivustoilta siirryttäessä URL-osoitteiden lusta jää puuttumaan joitakin erikoismerkkejä (esimerkiksi viimeinen sulje ei sisälly linkkiin).

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki