FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

  • Kannettavat tietolaatikot tunnistavat nyt myös välilehtiin lisätyt kuvat pöytäkoneilla ja kuvagalleriat mobiililaitteilla, mikä tarkoittaa, että voit nyt esitellä useita kuvia tietolaatikossasi. Vieraile tällä palstalla, jos haluat tietää lisää!

Korjattuja bugeja

  • Linkit <poem> kannettavien tietolaatikoiden luetteloissa eivät enää poistu.
  • Ongelma, joka esti joitakin SVG-kuvia näkymästä, korjataan.
  • Kuvien tallentaminen nimissä oleville erikoismerkeillä hlaitteeseesei säilyttää kyseiset merkit (sen sijaan, että korvaa ne välilyönneillä).
  • Ongelma, joka esti joidenkin kuvien valitsemisen klassisen muokkaimen 'Lataa kuva' -dialogin kohdalta, korjataan.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki