FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Järjestelmäviesti-nimiavruudella varustetut sivut, joiden päätteenä on '.css', lisätään Järjestelmäviesti-nimiavaruuden valkoiselle listalle.
    • Huomaathan, että tämä tarkoittaa sitä, etteivät Verbatim-tunnisteet enää jäsennä ".css"-päätteisiä sivuja. Suosittelemme vahvasti yhteisön CSS:n käyttöä, jos haluat soveltaa CSS:ää yksittäisille sivuille - opastusta on saatavilla edistyneissä huomautuksissa.
  • Uusi viesti lisätään, Järjestelmäviesti:Chat-entry-point-guidelines, joka sallii käyttäjien lisätä opastelinkkejä sivun oikean reunan chat-moduuliin. Tämä viesti on oletuksellisesti tyhjä, hyväksyy wikitekstisyötteen, ja näkyy moduulin oikealla alapuolella.
  • Lisää tietolaatikko -dialogi visuaalisessa muokkaimessa luettelee nyt tietolaatikot aakkosjärjestyksessä, välilyönneillä alaviivojen sijaan.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki