FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

  • Kuten aiemmin tällä viikolla mainittiin, kirjautumislinkit ja flowit ovat päivitetty kaikissa Espanjan ja Venäjän yhteisöissä. Tämä päivitetty varmennusmetodi tullaan toteuttamaan seuraavien päivien aikana muillekin kielille. Ilmoita, jos havaitset ongelmia.

Muut merkittävät muutokset

  • Luokkasivu näyttää nyt enintään 16 alaluokkaa (aiemmin 8).

Korjattuja bugeja

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Luokkanäkymän kuvien skaalausta säädetään, jotta kuvat näkyvät kunnollisen kokoisina.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.