FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Visuaalinen/Lähdekoodi -välilehdet klassisessa muokkaimessa tullaan palauttamaan normaaleiksi, pyöristettyyn välilehtien muotoiluun tehtävän lisäkorjauksen kera.
  • Tulemme korjaamaan tilanteen, joka estää teemansuunnittelijan esikatseluita toimimasta.

Muita merkittäviä muutoksia

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Mallinetyyppien dialogi tulee olemaan avoin painamalla [valintanäppäin] + K.
  • Moderoijakäyttäjäryhmä on näkyvillä kaikissa yhteisöissä sivulla Toiminnot:Käyttöoikeudet. Ennen se oli nähtävissä vain yhteisöissä, joissa foorumi- ja viestiseinäominaisuudet olivat sallittu. Tällä kertaa, ryhmällä on edelleen moderointivalinnat vain foorumeilla ja viestiseinillä, mutta pyrimme laajentamaan roolia tulevaisuudessa (esimerkiksi kommenttien moderointiin).

Tiedossa olevat ongelmat

  • Tutkimme ensisijaisesti ongelmaa, joka estää joitakin ilmoituksia näkymästä.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki