FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugejaMuokkaa

  • Klikkaamalla painiketta 'Add New Page' vieraillessasi yhteisössä ensimmäistä kertaa ei enää rullaa sivua alatunnisteen alapuolelle.
  • Fandomin logo henkilökunnan kommenttien ja viestien vieressä linkittää nyt oikeaan paikkaan.
  • Ongelma, joka aiheutti viestiketjulaattojen katoamisen korjattiin juuri.

Muut merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Yhteisöissä, joissa foorumi on sallittu mutta jossa ei ole sisältöä, aloitetaan foorumin prosessi poistamiseksi käytöstä sekä keskustelupalstan otamiseksi käyttöön. Juuri käyttöön otettu keskustelupalsta tulee julkaisemaan ensimmäisen viestin, joka toivottaa käyttäjät tervetulleiksi ja jakaa hyödyllisiä linkkejä. Esimerkki: http://vampires.wikia.com/d/p/2882958878901921793

Muut huomautuksetMuokkaa

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.