FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Tulemme korjaamaan tapaukse, jossa Käyttäjä-nimiavaruuden muokkauspainike näyttääkin tekstin 'Muokkaa profiilia' tekstin 'Lähdekoodi' sijasta, kun katsojalla ei ole muokkauslupia.
  • Olemme juuri korjannut useita tilanteita, joiden seurauksena Luan käyttö aiheutti virheitä joissain yhteisöissä.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Tulemme päivittämään ohjaussivujen kuvaukkeen korkealaatuisempaan versioon, joka ottaa huomioon paikalliset teemat.
  • Yhteisösivun linkki osioon 'Community Policies' hyväksyy linkit millä tahansa nimiavaruudella (mukaan lukien päänimiavaruuden).

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.