FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

  • Insights sisältää nyt luettelon 'Popular Pages', joka luettelee jokaisen yhteisön suosituimmat sivut. Oletko ikinä miettinyt mitkä artikkelit tuovat sivustollesi eniten vierailijoita? Nyt voit helposti ottaa siitä selvää!
  • Some minor updates have been made to Wikian globaaliin navigointiin on tehty pieniä muutoksia, liittyen Fandomin julkaisuun. Lue Fandomista tarkemmin tästä blogiartikkelista!

Korjattuja bugeja

  • Ongelma, jonka seurauksena estetyt käyttäjät näkivät estoilmoituksessa väärän alkuajankohdan aikaleimauksessa, tullaan korjaamaan.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.