FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä FANDOMin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudetMuokkaa

  • Keskustelupalstan pöytäkonesivuille tullaan päivittämään uudet otsikot, mikä sallii paremman navigoinnin wikin ja keskustelusisällön välille. Jotkut tähän liittyvät rakennesäädökset muuttuvat myös. Katso tarkemmin tästä blogiartikkelista!

Korjattuja bugejaMuokkaa

  • Tulemme korjaamaan ongelmatilanteen, joka aiheutti virheitä kommentoituja sivuja poistettaessa.
  • Kun vaihdat täyden sivun rakenteeseen mobiililaitteella, URL-parametrit eivät enää katoa sivujen välillä naigoitaessa (tämä aiheutti ongelmia, kun siirryit toiminnallisuussivuilla kuten historiasivuille).
  • Tyhjät luokat tullaan täysin suodattamaan mobiilietusivuilta.

Muut merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

Tiedossa olevat ongelmatMuokkaa

  • Tutkimme raportteja siitä, että mail.ru -tilien sähköpostit eivät mene perille.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.