FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Huomautus: tämä julkaisu sisältää muutoksia suunnitelmiin viime torstain perutusta julkaisusta.

Korjattuja bugeja

 • Olemme korjanneet ongelman, joka silloin tällöin esti pääsyn Wikia Karttoihin (virheviestillä, jonka mukaan karttapalvelinta ei löydy). Tämä korjaus on jo voimassa.
 • Monobookissa, JavaScriptin arviointiprosessin välilehti palautetaan toimivaan järjestykseen.
 • Tekstinimikkeet Facebook-laatikoissa/laajennuksissa tullaan paikallistamaan käyttäjän sisältökielen asetusten mukaan (tai yhteisön sisältö kielen mukaan niille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään). Huomautus: tämä on toinen implementation of tästä muutoksesta, koska ensimmäinen aiheutti ongelmia.
 • Insights-toimintosivulla, 'used on' -linkit osoittavat nyt oikeisiin paikkoihin.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

 • Turvallisuussyistä, Verbatim-tunnisteet poistetaan lähitulevaisuudessa. Katso lisätietoja muutoksen syystä ja sen käsittelemisestä tältä foorumilta.
 • Ainutlaatuinen (jotkut voivat sanoa 'omituinen') Toiminnot:CSS-sivun käytös on väistymässä - se tulee nyt ohjaamaan takaisin sivulle Järjestelmäviesti:Wikia.css, näyttäen CSS-sivumuokkaimen normaalin käytännön.
 • Erityinen koodinvärityksellä varustettu muokkain, jota käytetään tällä hetkellä kannettavien tietolaatikoiden sivuilla vieritetään pois kaikilta mallinesivuilta, antamaan johdonmukainen käyttäjäkokemus. Olemassa oleva käyttäjäasetus estämään koodin väritys kääntää sen pois päältä.
 • [Käyttäjänimi]/chat.js tullaan lisäämään henkilökohtaiselle JavaScriptin valkoiselle listalle.
 • Suorituskyvyn vuoksi, vastauspainike kytketään pois päältä, kun viestiseinän ketjulla on 500 vastausviestiä. Olemassa olevat viestiketjut, jotka ylittävät tämän rajan ovat yhä katsottavissa, mutta uusia viestejä ei voi lisätä.
 • Videoiden katsojalukulaskurit poistetaan, koska tieto osoittautui epäluotettavaksi ja siten hyödyttömäksi.

Tiedossa olevat ongelmat

 • Tutkimme parhaillaan ongelmaa, jossa viestiketjujen ankkurilinkit (esimerkiksi "#3") eivät käyttäydy kunnolla, vaan 'jumittuvat' yhteen numeroon. Pyydämme anteeksi ylimääräistä rasitusta vieritysrullillesi!

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki