FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Huomautus: koska Puolassa pyhäinpäivä on lomapäivä, tiistaina 1. marraskuuta ei tule päivitystä. Normaalit päivitykset jatkuvat torstaina 3. marraskuuta.

Korjattuja bugejaMuokkaa

  • Tiedostosivuilla tullaan korjamaan 'Korvaa' -linkki (muokkauspainikkeen vetovalikossa).

Muut merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Sähköpostin alatunnisteessa oleva linkki Google Play -sovelluskauppaan tullaan päivittämään.
  • Android ja iOS -sovelluksemme tulevat saamaan merkittäviä päivityksiä tämän viikon aikana, mukaan lukien sähköpostihuomautusten hallinta - tarkempia tietoa täällä.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.