FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Ongelma, joka esti Saavutusten sisällyttämisen uusiin yhteisöihin, tullaan korjaamaan.
  • Sopivuusongelma pitkien Intener-osoitteiden maatunnuksilla varustettujen sähköpostiosoitteiden kanssa tullaan korjaamaan.
  • Käyttäjät, jotka käyttävät harvemmin sähköpostia Wikian yhteydessä kykenevät jälleen saamaan sähköpostia ilmoittaessaan salasanansa unohtuneen. Tämä korjaus on jo voimassa.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Linkkiehdotukset tulevat saataville tiivistelmäsyötteisiin sivuilla Toiminnot:Tallenna ja Toiminnot:MultipleUpload. Kiitos tästä vapaaehtoiskehittäjille!
  • Yhteisöissä, joissa on uusi kirjautumislomake (tällä hetkellä Yhteisöwiki ja useimmat muut Community Centralin kansainväliset versiot), vanha kirjautumiskokemus on korvattu toissijaisilla sisäänpääsykeinoilla - esimerkiksi, yrittäessäsi ladata kuvaa muokkaimen kautta, kun et ole kirjautunut sisään. Tämä muutos on jo voimassa.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.