FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Ongelma, joka aiheutti joidenkin Wikiaan liittyvien sähköpostien hylkäämisen viimeisten 24 tunnin aikana, on korjattu. Tämä korjaus on jo voimassa.
  • Ongelma, jossa tietolaatikon muuttotyökalu voi jättää huomiotta mallineiden luvat, on korjattu. Tämä korjaus on jo voimassa.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • MediaWiki:Pagetitle on lisätty Järjestelmäviesti-nimiavaruuden valkoiselle listalle. Täm muutos on jo voimassa. Lisäyksiä on yhä suunnitteilla.
  • 'Wikia saatavilla kielelläsi' -huomautus on nyt älykkäämpi, linkittäen sopivaan artikkelinimeen muissa yhteisöissä. Tämä muutos on jo voimassa.
  • Klikkaamalla 'Wikian' logoa globaalissa navigointipalkissa käyttäytyy nyt paljon älykkäämmin ei-englanninkielisissä wikioissa. Tämä muutos on jo voimassa. (Kyllä, me tiedämme, että se on ollut toistuva teema tämän päivän ilmoituksissa!)

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki