FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

 • Viime viikkojen aikana, Fandom on testannut ja toteuttanut lukuisia parannuksia kannettaviin tietolaatikoihin. Korostetut muutokset:
  • Uudet kuvat voidaan nyt suoraan lisätä kannettaviin tietolaatikoihin visuaalista muokkainta käyttäen. Aiemmin tämä vaati säätämään artikkelia lähdekoodimuokkaimella.
  • Oletusleveydet sekä Europa- että ei-Europa -tietolaatikoiden näytekuville ovat merkittävästi suuremmat ja siten vähentäneet pikseloinnin riskiä. **Kannettavien tietolaatikoiden teemat toimivat attribuutin theme-source kautta, sen sijaan, että lähdekoodi korvaa sen.
  • Korostusvärit sallivat artikkelin sisäisen värityksen kannettavien tietolaatikoiden otsikoihin ja väliotsikoihin..
  • Älykkäät ryhmät ovat uusi rakennevaihtoehto PI-ryhmille, sallien vaakasuoraisten tietokenttien valua dynaamisesti alas riviltä seuraavalle.

Korjattuja bugeja

 • Tulemme toteuttamaan päivityksen Android- ja iOS-mobiilisovelluksille tällä viikolla korjataksemme kuvien katoamiseen liittyvän ongelmatilanteen, sekä tekemään monta muuta parannusta. Katso tarkat tiedot sovellusten teknisistä päivityksistä, kun katsottavissa on.

Muut merkittävät muutokset

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

 • Sähköpostin vahvistusprosessiin lisätään turvallisuutta jsekä päivityksiä käyttäjäkokemukseen. Huomattavin asia on, ettei käyttäjän tarvitse enää antaa käyttäjänimeään ja salasanaansa sähköpostin vahvistamisen jälkeen, jos hän on jo kirjautunut sisään.
 • 'Aiheeseen liittyvät' -moduuli foorumeilla näyttää nyt mainitun käyttäjän avatarin, linkitetyn ketjun luojan sijaan. (Kiitos vapaaehtoiskehittäjille tästä.)

Tiedossa olevat ongelmat

 • Tutkimme käyttäjätilejä, jotka eivät vieläkään voi käyttää 'unohditko salasanasi' -toimintoa.
 • Joissain tapauksissa sen käyttäjän nimeä, joka poisti viestiketjun keskustelupalstalta, ei enää näytetä kyseisen käyttäjän kaikkien viestien luettelossa.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki