FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Teemansuunnittelijan esikatselunäkymä toimii taas.
  • Vaihtoehto "ei jakaumaa" laatoittamattomalle kuvalle, joka on leveämpi kuin 2000 pkiseliä, toimii taas.
  • Klassisessa muokkaimessa, päätyminen lähdekoodimuokkaimeen 'monimutkaisen koodin' lopussa hätämenettelyn tai URL-parametrin kautta ei lähetä kursoriasi enää sivun loppuun.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net - tästä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Osana jatkuvaa työtämme Wikian turvallisuuden parissa, aiomme esitellä etuus, jolla käyttäjät voivat valinnnaisesti pitää henkilökohtaisen JavaScriptin käynnissä. Kun se julkaistaan, henkilökohtainen JS on jälleen muokattavissa.
  • Lisää turvallisuuteen liittyviä päivityksiä tullaan julkaisemaan seuraavien tulevien viikkojen aikana - pysy ajan tasalla!

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne meille Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta, tai kerro niistä CAJH:lle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki