FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

PI-Collapse

Kokoontaitettavat ryhmät käytännössä

Korjattuja bugeja

  • Merkinnän poistaminen "Piilota kaikki"-asetuksen kautta "Suosikkiwikini"-osiosta ei enää toimi saapäerisesti päinvastoin.
  • Joitakin lisäkorjauksia Facebook-laajennuksen lokalisoinnissa astuu voimaan.

Muut merkittävät korjaukset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Turvallisuussyistä, Verbatim-toiminto poistetaan myöhemmin tällä viikolla. Lue tältä foorumin palstalta miksi muutos tehdään, ja miten käsitellä sitä.

Tiedossa olevat ongelmat

  • Jatkamme väärin toimivien ankkurilinkkien katsomista, ja tutkimme myös ongelmaa, jossa tietyt foorumipalstat katoavat näkyvistä.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki