FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugejaMuokkaa

Muut merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Globaalin navigaatiopalkin ilmoituskuvake tullan päivittämään. Kellokuvakkeen fanit, älkää vaipuko epätoivoon! Tuomme sen takaisin tuodessamme Fandomin ilmoituksiin muutaman muun päivityksen, joista kerromme myöhemmin lisää.
  • Olemme juuri parannelleet .jpeg-kuvia lähteinään käyttäneiden WebP-pikkukuvien laatua. Parannellut versiot ovat riippuvaisia välimuistin päivittymisestä.
  • Tulemme parantelemaan virheviestien käyttäytymistä tapauksissa, jossa globaali esto estää kommentin lisäämistä artikkeliin tai blogiin.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.