FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Tulemme korjaamaan ongelmatilanteen, jossa koodi näkyy oudolla tavalla CSS-sivuilla.
  • Tulemme korjaamaan 'ei määriteltyä otsikkoa' -virheviestin viestiseinillä.

Muut merkittävät muutokset

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Tulemme päivittämään 'unohditko salasanasi' -kkemuksen parantaakseemme sen käyttöä ei-englanninkielisillä sivuilla.
  • Otamme pian käyttöön uuden 'wiki-valokeilat' -osion juuri päivitetyssä sisällön alatunnisteessa.
  • 14. helmikuuta tulevassa päivityksessä, Top 10 -listat tullaan kokonaan poistamaan Fandomista. Jos yhteisösi on aiemmin käyttänyt tätä työkalua ja haluaisit säästää sisällön, suunnittele välittömästi muuntavasi listat toisenlaiseen muotoon. Lisätietoa päätöksestä löydät tältä viestiketjulta.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki