FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Fandomin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Merkittävät muutoksetMuokkaa

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Fandom esitteli juuri uuden metodin salasanan hajauttamiseksi taustajärjestelmässä. Mitään käyttäjien nähtävissä olevia muutoksia ei ole tehty eikä salasanaa tarvitse vaihtaa. Päivittämällä nykyiset metodin yhteen tämän päivän kehittyneimmistä hajauttavista metodologioista, suolattu bcrypt-menetelmä (ylimääräisen AES-salauksen kera), Fandom ottaa ennakoivan askeleen lisätäkseen käyttäjätilin turvallisuutta. Lisämuutokset hajauttavaan konfigurointiin tulevat parantamaan Helios-palvelumme (globaali kirjautuminen) suorituskykyä.
  • Poistamme käytöstä ParserSpeed-ominaisuuden. Se julkistettiin beetatyökaluna vuonna 2011, jotta ylläpitäjät voisivat katsoa artikkelin teknisiä suorituskykytietoja, mutta sen käyttö oli hyvin alhainen ja ironisesti aiheutti itse joitain ongelmia järjestelmän suorituskykyyn. Tarkempia analyysejä löytyy Oivalluksista.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.