FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

 • Päivitetty versio yhteisösovellusten kuratointityökalusta tulee saataville. Tämä sallii minkä tahansa yhteisön ylläpitäjän (jopa niiden, joilla ei ole yhteisösovellusta) kuratoimaan mobiiliystävällisen etusivun rakennetta. Työkalua itseään voi käyttää myös älypuhelimilla, ja siihen pääsee käsiksi uuden etusivun yläosassa löytyvän painikkeen avulla.

Korjattuja bugeja

 • Useita korjauksia kannettaviin tietolaatikoihin:
  • Kun tarroja ei ole määritelty vaakasuorassa ryhmässä, tyhjää tarrariviä ei enää näytetä.
  • Kuvasyötteessä on jälleen kerran mahdollista lisätä nimen eteen "Tiedosto:".
  • Syöte '0' formaattitunnisteessa näyttää nyt oikeat arvot.
  • Tilanne, jossa vaakasuoriaa ryhmiltä ylimmältä riviltä, on korjattu.
 • Insights-moduuli viimeisimmän toiminnan luettelossa näyttää nyt oikeat kuvakkeet kahdessa ylimmässä osiossa.
 • URL-osoitteet, joihin sisältyy 'www' wivät enää ohjaa mobiiliulkoasuun - korjaus, joka on jo toteutettu.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

 • Useita chatviestejä lisätään Järjestelmäviesti-nimiavaruuden valkoiselle listalle:
  • Chat-user-joined, Chat-user-parted, Chat-welcome-message, Emoticons
  • Erityisesti viestien Chat-welcome-message ja Emoticons tapauksessa, yhteisöiden, jotka käyttivät niitä tekemään tukemattomia muutoksia, tarvitsee ehkä muokata noita viestejä noiden lisäysten poistamiseksi. Viestin ovat tarkoitettu vain käytettäväksi mukautettuun tervetulotoivotusviestiin ja yksinkertaisille hymiöille. (Huomautus: yhteisön Chat.css ja Chat.js latautuvat nyt luontaisesti).
 • Kuten aiemmin mainitiin, olemme käynnistäneet testaustyökalut, jotka sallivat Järjestelmäviesti-nimiavaruuden JS-sivujen olevan taas muokattavissa: Ohje:JavaScriptin arviointiprosessi. Pidäthän mielessä, että tämä on rajoitettu beetatestaus - vaikka olemme innoissamme tehdäksemme siitä koko sivuston laajuisen, viritykset ja päivitykset ovat todennäköisiä jo ennen kyseistä vaihetta.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki