FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

Esittelemme integrointituen Twitter-, SoundCloud- ja Spotify-laatikoille! Niiden käyttäminen on hyvin yksinkertaista, ja niihin on saatavilla useita mukautusvaihtoehtoja - voit oppia niiden luomista ja määrittelyä täältä:

Useat vapaaehtoistiimin kehittäjät niiden luomisessa, kuten TyA ja TK-999. Kiitos teille kaikille!

Huomautus: jos käytit aiemmin Verbatim-tunnisteita sisällyttääksesi ne yhteisöösi, suosittelemme vahvasti näitä uusia metodeita.

Korjattuja bugeja

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Käyttäjät, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, näkevät ilmoituksen muistuttamassa sen lisäämisestä.
  • Lisää tietolaatikko -dialogi visuaalisessa muokkaimessa näyttää viestin, kun kannettavia tietolaatikoita ei löydy.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki