FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä Wikian teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

Korjattuja bugeja

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Sivutuksen käytös blogiluettelosivuilla tullaan päivittämään.
  • Uusien kannettavien tietolaatikkomallineiden luominen tulee mahdolliseksi Visuaaliseen muokkaimeen Lisää Tietolaatikko -toiminnon kautta.
  • Tästä päivästä alkaen, Discussions-ominaisuuteen tullaan lisäämään julkaisuilmoitukset teknisten päivitysten blogijulkaisuista. Vaikka ominaisuus on yhä beetavaiheessa ja perustava kehitys jatkuu yhä, se on jo käytössä useissa laajoissa yhteisöissä. Huomatkaa kuitenkin, ettei tätä ominaisuutta ole vielä saatavilla pyynnön kautta.
    • Discussions-ominaisuudessa, ylläpitäjät ja Discussion Moderator -käyttäjät tulevat valvomaan arvioitavaa sisältöä raportoineiden käyttäjien nimiä.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.