FANDOM


Desktop-OSN

Uusi ilmoitusjärjestelmä pöytäkonejärjestelmässä

MobileWeb1-OSN

Uusi ilmoitusjärjestelmä mobiiliverkossa (taitettuna)

MobileWeb2 OSN

Ilmoitusten katsominen mobiiliverkossa

Näette nyt uuden lisäyksen Fandomin navigaatiopalkissa sivun yläpuolella. Olemme innoissamme siitä, ankkuroituna "kello"-kuvakkeeseen. Nämä uudet sivustonlaajuiset ilmoitukset ovat Fandomin ilmoitusten tulevaisuus. Ne ovat osa keskusilmoituspalvelua, joka on perusta yhdistyneelle keskukselle, joka antaa pääsyyn kaikkiin sinulle arvokkaisiin aktiviteetteihin. Visiomme on luoda yksinkertainen ja helppokäyttöinen järjestelmä, joka sallii sinun pysyä ajan tasalla merkittävistä asioista koko Fandom-kokemuksen suhteen. Saat päivitykset sähköpostin kautta, sovellusten push-ilmoitusten, ja/tai tämän uuden sivustonlaajuisen näkymän kautta.

Jännittävin hyöty tässä uudessa järjestelmässä on että mobiiliverkon käyttäjät voivat ensimmäistä kertaa päästä käsiksi siihen. 22% Fandomin sisäänkirjautuneista käyttäjistä käyttää älypuhelimia. Nyt voit olla yhteyksissä milloin haluat ja millä tahansa laitteella.

Ilmoitusten ensimmäinen tyyppi, jonka tämä järjestelmä toi mukanaan, on keskustelupalstalle. Kuka tahansa keskusteluja seuraava käyttäjä saa ilmoituksen uusista vastauksista. Jos luot keskustelun tai vastaat sellaiseen, saat ilmoituksia viestiesi saamista kehuista.

UUsi päivitys on tuonut uuden ilmoitusjärjestelmän wiki-sivuille pöytäkoneilla sekä keskustelupalstan pöytäkone- ja mobiiliversioissa. We're finishing up the work to get them visible on mobile web wiki pages within the next month.

Entä viestiseinä ja foorumin ilmoitukset? Vanhempi ilmoitusjärjestelmä rakennettiin erityisesti näille kahdelle ominaisuudelle, ja se toimittaa yhä päivitykset erilliseen kuvakkeeseen navigaatiopalkissa. Nämä ilmoitukset näkyvät yhä vain pöytäkoneversion wiki-sivuilla.

Voit tutkia uutta järjestelmää seuraamalla tai luomalla keskustelun suosikkiyhteisöösi. Kerro meille mitä ajattelet ja mitä haluaisit nähdä sivustonlaajuisissa päivityksissä kommentoimalla!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki