FANDOM


Hyyyväää huomenta Wikiaaaaa!

Tänään – ja viikon sisällä – julkaisemme hidasta tahtia päivityksiä Visuaaliseen muokkaimeen, yrittäen antaa mahdollisimman monelle wikialaiselle mahdollisuuden luoda, tehdä yhteistyötä, ja olla alkuperäisiä. Ja toteutamme sitä päivittämällä Visuaalisen muokkaimen suorituskykyä ja lisäämällä joitakin hienoja, uusia ominaisuuksia.

Suurin muutoksemme – mikä julkaistaan paikallisesti viikon sisällä maaliskuun 25. päivän aikoihin – on tuki IME:lle. Nyt korealaiset, kiinalaiset, vietnamilaiset, ja japanilaiset yhteisömme voivat myös käyttää Visuaalista muokkainta. Muutamat yhteisötiimin jäsenet ovat jo kokeilleet sitä ja nauttineet sen käytöstä. Sen pitäisi saumaton ja intuitiivinen – jos osaat sujuvasti edes yhtä noista kielistä, kokeile sitä kun se tulee saataville kielelläsi, ja kerro meille mielipiteesi kommentoimalla.

Sitten toinen muutos mikä tekee Visuaalisesta muokkaimesta merkittävästi tehokkaamaan: useat Wikitekstitunnisteet ovat nyt sallittu! Voit nähdä käyttäjämäärät just kirjoittamalla merkit [[ Visuaalisen muokkaimen ikkunaan. Jos olet tottunut toiseen muokkaimeen, voi viedä jonkin aikaa tottua siihen, mutta kiität vielä itseäsi yrittämisestä. Tämä muutos antaa sinulle wikitekstin voiman välittömällä palautteella esikatselusta.

Screen Shot 2015-03-18 at 10.22.11 PM

Lopuksi, olemme antaneet Visuaaliselle muokkaimelle täyden pääsyn taulukkotyökaluihin. Myös tämä muutos on merkittävästi intuitiivinen ja oikeastaan hyvin huvittava toilailun kohde. Wikialaiset rakastavat taulukoitaan, joten toivomme tämän asettavan yhden suosikkityökaluistasi lähemmin saataville.

Screen Shot 2015-03-18 at 10.23.07 PM

Julkaisemme nämä muutokset hidasta tahtia, toivoen havaitsevamme välissä bugeja ja ongelmia. Näiden lisättyjen toimintojen lisäksi olemme lisänneet merkittäviä päivityksiä suorituskykyyn (olemme testanneet sitä sisäisesti; se on nyt liekehtivän nopea) sekä korjanneet merkittäviä bugeja, puhdistaen pääosin merkittäviä eroja sekä RSS:n oudon rikkoutumisen. Kaikki nämä toiminnot tulevat Visuaalisen muokkaimen tiimiltä Wikimedia Foundationista sekä joiltakin merkittäviltä insinööreiltämme ja Wikian laadunvalvojilta. Ja voit tietysti jättää kysymyksiä ja kommentteja alapuolelle!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki