FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Muistathan, että järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Huomaathan myös, että teemme joka viikko satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Galleriatyökalusta puuttui vaihtoehdot muokata ja järjestää mediaa.
  • Viimeisin chattihistoria ei näkynyt chattiin liityttäessä.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Foorumin "aiheeseen liittyvät artikkeklit" -moduulia ei enää näytetä artikkelien lopussa, mikäli keskusteluja ei ole olemassa. Kiitos vapaaehtoiskehittäjille tästä muutoksesta.
  • Median CTRL/Command -klikkaaminen avaa nyt kuvan osoitteen eikä nk. lightbox -esikatselulaatikkoa. (Esim. kuvan CTRL-klikkaus sivulla Toiminnot:Uudet tiedostot avaa kuvan tiedostosivun.)
  • Youku -videoiden upotus on nyt tuettu.

Tiedossa olevat ongelmat

  • Tutkimme tällä hetkellä ilmoituksia käyttäjistä, jotka ovat sattumanvaraisesti ja välaikaisesti joutuneet kirjautuneiksi ulos tileistään. Ilmoitathan meille, mikäli olet törmännyt tähän ongelmaan.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne meille Special:Contact -lomakkeen kautta, tai kerro niistä Elseweyrille.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.