FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Mikäli perinteisen muokkaimen visuaalisessa tilassa videoiden ja kuvien wikitekstissä ei löydy parametria "thumb" tai suuntaparametria (left, right tai center), sisältö kelluu nyt oletuksena oikealla eikä vasemmalla.

Muut merkittävät muutokset

  • Tietolaatikoiden pienkuvakemedialla (infobox -luokkaa käytettäessä) ei enää ole marginaaleja ympärillään.
  • Yhteisönurkkauksen viestiin tehty pieni muutos ei enää laukaise ilmoitusta.
  • Visuaalisen muokkaimen nappien teemaa on parannettu ja muokkaimen epäonnistuneet lataukset ovat sulavampia.
  • Tablettitietokoneilla kuvan tai videon kosketus pystysuunnassa vie suoraan tiedostosivulle median lightbox -esikatselulaatikon avautumisen sijasta.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Tiedossa olevat ongelmat

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.