FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Muistathan, että järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Huomaathan myös, että teemme joka viikko satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Foorumien "Osalliset" -moduuli ei enää sisällä estolinkkiä sellaisille käyttäjille, jotka eivät voi estoja antaa.
  • Luokkien lajitteluavaimet eivät toimineet kaikille blogiartikkeleille. Kiitoksia vapaaehtoiskehittäjille tästä korjauksesta!
  • Joissakin kommenteissa näkyi virheellisiä avatareja sekä kommenttioikeuksia, mikä on nyt korjattu.

Muita merkittäviä muutoksia

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net - tästä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Android-tablettien käyttäjille näkyy nyt mobiiliulkoasun sijasta Wikian pääulkoasu.
  • VisualEditor -editoriin on lisätty latausmittari.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne meille Special:Contact -lomakkeen kautta, tai kerro niistä Elseweyrille.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki