FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Muistathan, että järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Huomaathan myös, että teemme joka viikko satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

Korjatut bugit

  • Visuaalisen muokkaimen betaversion latausmittari toimii nyt kunnolla kun muokkain avataan sivulla useasti.
  • Toiminnot:Tuoreet muutokset -sivun yksittäiset lokimerkinnät oli muotoiltu väärin. (Kiitos tästä vapaaehtoiskehittäjille.)
  • Avatarit eivät päivittyneet oikein.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Wikia on saanut päätökseen kuvamigraatiotyönsä toisen ja odotetusti viimeisen kierroksen, mikä tarkoittaa yleisesti skaalattavampaa ja nopeampaa kuvansäilytysrakennetta.

Tiedossa olevat ongelmat

  • Mahdollisuus vetää ja muokata kuvia puuttu tällä hetkellä muokkaimen galleriatyökalusta.

CSS-päivitykset

  • Ylläpitäjän kojelaudan perustajan edistymispalkki tukee nyt sulavan leveyden.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne meille Special:Contact -lomakkeen kautta, tai kerro niistä Elseweyrille.


Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.