FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Useat korjaukset parantavat sivun ensilautauksen jälkeen ajettavien JavaScript -elementtien käyttäytymistä (esimerkiksi foorumi- ja seinäketjujen uudet kuvagalleriat, piilotettavat taulukot artikkeleiden kommenteissa sekä sisällysluettelo TabView -näkymässä).
  • SVG:t näkyvät nyt oikein uusissa gallerioissa. Tämä korjaus on jo voimassa.
  • Uudet galleriat näkyvät nyt oikein Visuaalisessa muokkaimessa, kun käyttäjän ja sisällön kieli eivät ole samat. Kuvatekstit eivät myöskään venytä valintakorostusta muokkaimen ulkopuolelle.

Muut merkittävät muutokset

  • Visuaalinen muokkain on poistettu Wiki-Ominaisuuksien laboratoriosta. Äskeisen asetusmigraation myötä sisäänkirjautuneiden käyttäjien tulisi nyt itse asettaa oletusmuokkaimensa asetuksissaan. "Oletus"-vaihtoehto poistetaan lähitulevaisuudessa.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki