FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Tekstiin sidottu OGG -mediasoitin korjataan.
  • Tekstiin sidottujen kuvien jälkeen ei enää tule välejä.

Muut merkittävät muutokset

  • Päivitämme tapaa, jolla artikkeleiden pätkät valitaan mm. artikkeleiden alaosasta löytyvään "Lue lisää" -moduuliin. Uudistuneiden pätkien on tarkoitus tarjota tarkempia tiivistelmiä ja niistä myös poistetaan merkkaus.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Tiedossa olevat ongelmat

  • Tervetulotyökalu haluaa toistaiseksi pysyä anonyyminä ja jättää joitakin viestejä käyttäjänä 127.0.0.1. Yritämme vakuuttaa sille, ettei tämä ole kovin hyvä idea ja että on täysin OK, että se tunnetaan nimellä Käyttäjä:Wikia.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.