FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Koodin värityksen beetatestaus saa useita bugikorjauksia ja päivityksiä.
  • Erikoismerkit, kuten lainausmerkit, näkyvät nyt oikein kuvien vihjekentissä.

Muut merkittävät muutokset

  • Alamme näyttää EU-maassa asuville käyttäjillemme banneri-ilmoituksen evästeiden käytöstä. (Tämä on perustoimenpide EU-maiden sivustoilla.)
  • Kansikuvan beetatestaus ei enää muuta paikallisen navigaatiovalikon tyyliä, vaan käytetään perusnavigaatiota.
  • Työstämme parhaillamme Chatin vakatutta ja suorituskykyä. Datamme on osoittanut, on tapahtunut merkittäviä parannuksia. Mikäli törmäät uusiin ongelmiin, otathan meihin yhteyttä!
  • Omiin asetuksiin tulee vaihtoehto postaa koodin väritys käytöstä. Se löytyy "Muokkaus"-välilehdestä.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Katsaus tulevaan

  • Ensi viikosta lähtien Wikia aloittaa kokeilujakson, jonka myötä päivitykset julkaistaan kahdesti viikossa: tiistaisin ja torstaisin. Tämän muutoksen etuna on päivityksien nopeampi voimaantulo sekä yksittäisten julkaisujen pienuus ja hallittavuus. Blogipostauksia tulee yhä vain yksi per viikko. Englanninkielinen versio julkaistaan myöhään keskiviikkoiltapäivisin Pohjois-Amerikan tyynenmeren normaaliaikaa, joten suomenkielinen käännös seurannee torstaina. Postaus sisältää tietoja niin edellisen kuin seuraavan päivän julkaisuista. Tarpeen tullen postaus sisältää tämän "Katsaus tulevaan"-osion, jossa tiedotetaan seuraavalla viikolla tapahtuvista merkittävämmistä muutoksista. Kuten aina, kaikki palaute tähänkin muutokseen liittyen on tervetullutta.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki