FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Tervetulotyökalu toivottaa jälleen anonyymejä käyttäjiä tervetulleiksi.
  • Mukautukset sivuun Geshi.css latautuvat nyt nimiavaruudessa Moduuli (Lua).
  • Foorumiketjujen sulkuyhteenveto jäsentää nyt linkkien wikitekstin oikein. Kiitos vapaaehtoiskehittjille.

Muut merkittävät muutokset

  • Olemassaoleviin navigointigallerioihin parametrin navigation=true lisäävän skriptin myötä tämä parametri lisätään myös vähintään yhden linkitetyn kuvan sisältäviin gallerioihin.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.