FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Muistathan, että järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Huomaathan myös, että teemme joka viikko satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Napsauttaessa punaista linkkiä oletusmuokkaimena uusi visuaalinen muokkain anonyymille käyttäjälle näkyy viesti "Artikkelia [nimi] ei vielä ole olemassa tässä wikissä. Voit auttaa lisäämällä muutaman lauseen.", vaihtoehtoina peruutus tai jatkaminen. Tämä auttaa meitä seuraamaan anonyymien käyttäjien vuorovaikutusta punalinkkien kanssa ja saatetaan muuttaa tulevaisuudessa.

Tiedossa olevat ongelmat

  • Joillekin OS X -käyttäjille chatti ei näy kunnolla. Mikäli törmäät tähän, ole hyvä ja raportoi asiasta meille Special:Contact -lomakkeen kautta.
  • Vihreät ja punaiset ilmoituspalkit (näkyvät sivuja siirrettäessä sekä kirjauduttaessa ulos) sekoittuvat taustaan Wikiaa tarkasteltaessa korkeammilla resoluutioilla.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne meille Special:Contact -lomakkeen kautta, tai kerro niistä Elseweyrille.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.