FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Muistathan, että järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Huomaathan myös, että teemme joka viikko satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Foorumi- ja viestiseinäketjuissa viimeisin sisältö ei aina näkynyt kunnolla. Tämä korjaus on jo voimassa.
  • Kuvilla, joiden tiedostonimet sisälsivät kysymysmerkkejä "?" (sekä joitakin muita erikoismerkkejä), oli rikkinäisiä pikkukuvia. Korjaus voimassa.
  • Uusia käyttäjätunnuksia ei lueteltu sivulla Toiminnot:Loki/newusers. Korjaus voimassa.
  • Skrollattavien div-elementtien kuvien laiskaa latauskäyttäytymistä on parannettu.
  • Pitkät sivujen otsikot aiheuttivat ongelmia Internet Explorer 11 -selaimessa.

Muut merkittävät muutokset

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

  • Gallerioiden ja kuvaesityksien RSS-söyteparametri on eläköitetty. Parametriä käyttävät galleriat ja esitykset yksinkertaisesti lakkaavat näkymästä.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne meille Special:Contact -lomakkeen kautta, tai kerro niistä Elseweyrille.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.