FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Kuten mainitsin viime viikon teknisessä päivityksessä, tästä viikosta lähtien Wikia aloittaa kokeilujakson, jonka myötä päivitykset julkaistaan kahdesti viikossa: tiistaisin ja torstaisin. Tämän muutoksen etuna on päivityksien nopeampi voimaantulo sekä yksittäisten julkaisujen pienuus ja hallittavuus. Blogipostauksia tulee yhä vain yksi per viikko. Englanninkielinen versio julkaistaan myöhään keskiviikkoiltapäivisin Pohjois-Amerikan tyynenmeren normaaliaikaa, joten suomenkielinen käännös seurannee torstaina.

Postaus sisältää tietoja niin edellisen kuin seuraavan päivän julkaisuista. Tarpeen tullen postaus sisältää myös "Katsaus tulevaan"-osion, jossa tiedotetaan seuraavalla viikolla tapahtuvista merkittävämmistä muutoksista.

Uudet ominaisuudet

  • Koodin väritys otetaan nyt käyttöön globaalisti. Ethän epäröi kertoa meille, mikäli törmäät ongelmiin tai sinulla on muuta kysyttävää tai kommentoitavaa.
    • Omista asetuksista löytyy vaihtoehto postaa koodin väritys käytöstä. Se löytyy "Muokkaus"-välilehdestä.

Korjattuja bugeja

Torstai
  • Videon korvaaminen ei enää virheellisesti muunna sitä staattiseksi kuvaksi.
  • Lähdekoodimuokkaimen mobiiliesikatselu ei enää näytä useita vierityspalkkeja lyhyemmillä näytöillä.
Tiistai
  • Koodin väritys sai lisää bugikorjauksia.
  • Wikia Karttojen virheilmoituksia on parannettu nastojen luonnin aikana.
  • Kun poistetaan artikkeli, jolla on kommentteja, poistoilmoituksessa ei enää virheellisesti ilmoiteta kommentin poistosta, vaan tarkoitetusti artikkelin poistosta.

Muut merkittävät muutokset

Tiistai
Muut
  • Päivitettyä Visuaalista muokkainta on levitetty viime päivien aikana useimpiin yhteisöihin. Muokkaimeen on lisätty uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisäksi sen suorituskykyä on parannettu ja bugeja korjattu.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki