FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Videoiden kestot näkyvät nyt myös gallerioissa.
  • Visuaalinen muokkain ei enää yritä latautua blogisivuilla. (Visuaalisen muokkaamisen tuki on kuitenkin suunnitteilla myös blogisivuille.)
  • Visuaalisen muokkaimen lihavointi- ja kursivointinappien tyyliä on parannettu.
  • Videoita piäisi nyt voida lisätä Visuaalisen muokkaimen kautta ongelmitta.
  • Teemansuunnittelijan esikatselualueen akvaariokuva palautetaan.
  • Kuvan oikea- tai keskinapsautus (mac: ctrl-napsautus) avaa nyt kuvan URL:n sijasta sen tiedostosivun.

Muut merkittävät muutokset

  • Median pienkuvakkeiden merkintäominaisuus päästetään eläkkeelle. Tämä tarkoittaa, että seuraavien päivien aikana median tallentaneen käyttäjän ilmoittava teksti häviää tiedostojen alta artikkeleiden välimuistin tyhjentyessä.
  • Videoiden "inline" -tyyli poistetaan myös käytöstä – videot näytetään aina ikään, kuin thumb -vaihtoehto on valittuna.
  • Visuaalisen muokkaimen mallineen- ja medianmuokkausnapit parannetaan, ja mallineiden/median ympärille lisättyjä väliaikaisia rivinvälejä vähennetään.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki