FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Teemme parannuksia kuvien käyttäytymiseen tiedoston uuden version tallentamisen jälkeen. Kuvien uudet versiot levittyvät paremmin ja luotettavammin.
  • Tervetulotyökalu lakkasi toimimasta muutamaksi päiväksi viime viikolla. Tämä korjaus on jo voimassa.
  • Videosiivouksemme yhteydessä poistetut pätevät videot on nyt palautettu.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Valitut tiedossa olevat ongelmat

  • Tutkimme ongelmaa, joka estää käyttäjiä muuttamasta sähköpostiosoitteitaan. Voit olla meihin suoraan yhteydessä (ks. alla) mikäli ei onnistu vaihtamaan omaasi.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja tai ongelmia raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.