FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

Visuaalisen muokkaimen mallinetyökalulle on tulossa lisää parannuksia:

  • Uuden mallineen lisäämisen yhteydessä ehdotetaan jo olemassaolevia kyseisen wikian suosittuja mallineita.
  • Hakua parannetaan ja mallinetta voidaan mallineen nimen lisäksi hakea myös artikkelin nimellä, jolloin näytetään kyseisessä artikkelissa käytetyt mallineet.
  • Kun mallineessa ei ole parametreja, työkalu antaa tilanteeseen paremmat ohjeet.

Korjattuja bugeja

  • Etusivuilta ei enää joskus puutu vaakasuoraa viivaa otsikon ja sisältöalueen väliltä. Tämä on aiemman korjauksen uudelleenjulkaisu.

Muut merkittävät muutokset

  • Osioiden muokkauslinkkejä ei enää näytetä foorumi- ja viestiseinäkirjoituksissa, sillä niillä ei vaikutusta ollutkaan. Kiiitos vapaaehtoiskehittäjille!
  • iPad-käyttäjiä, jotka ovat päivittäneet järjestelmään iOS 8 ja kokeneet kuvien tallennuksessa ongelmia, neuvotaan päivittämään versioon iOS 8.0.2, jolloin asian pitäisi korjaantua.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.